Shpallje për qiradhënje
E publikuar: Jul 30, 2013

 

Çmimi për udhëheqje në kualitet, Ylli ndërkombëtar
E publikuar: Jul 12, 2012

Certifikatë mirënjohjeje për Buçaj pranuar në Paris në vitin 2012, Çmimin për udhëheqje në kualitet, Ylli ndërkombëtar, për të arritura të shquara në biznes, për përkushtim dhe udhëheqje të persosur dhe cilësi në pajtim me kriteret QC100.

Paris, 25 Qershor 2012.

Lexo më shumë

 

BUÇAJ një ndër 10 bizneset më të suksesshme kosovare
E publikuar: Apr 23, 2012

Statistikat e Doganës së Kosovës kanë publikuar listën e 10 bizneseve të cilat kanë importuar më së shumti mallra në Kosovë gjatë vitit 2008. Një ndër këto kompani është edhe kompania BUÇAJ, e cila gjatë vitit 2008 ka importuar mallra në vlerë 23 milion euro përderisa ka paguar taksa te doganat rreth 18 milion euro.

Lexo më shumë

 

Buçaj i ndërton shtëpi veteranit të luftës
E publikuar: Apr 23, 2012

Telegrafi - 18:03 / 28.04.2010

http://www.telegrafi.com/?id=46&a=5205

Në prezencën e ministrit të integrimeve në Qeverinë e Kosovës, Besim Beqaj dhe përfaqësuesve te Odes Ekonomike dhe zyrës se kryeministrit për invalidët dhe veteranet e U?K-se, sot ne Shtime janë...Lexo më shumë

 

Kompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim
E publikuar: Apr 23, 2012

ISOKompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim

Kompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim dhe kjo tregon edhe një herë për profesionalizmin e madh të kësaj kompanie.

Lexo më shumë

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.