Ndihmohen me pako ushqimore 100 familje Kosovare
E publikuar: Apr 23, 2012

Kompania “Buçaj” nga Prishtina, në vigjilje të festës së Fitër Bajramit, do të dhurojë ndihma në ushqim për 100 familje me gjendje të rëndë sociale.

19.09.2009 13:06 ET Prishtinë (KosovaLive)

Organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), kompania “Buçaj” nga Prishtina, në vigjilje të festës së Fitër Bajramit, do të ndajë ndihma në ushqim për 100 familje me gjendje të rëndë sociale, familje të veteranëve dhe invalidëve të luftës.

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.