Kompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim
E publikuar: Apr 23, 2012

ISOKompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim

Kompania Buçaj u certifikua nga organizata ndërkombëtare për standardizim dhe kjo tregon edhe një herë për profesionalizmin e madh të kësaj kompanie.

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.