Kompania Buçaj - Tatim paguesi më i mirë i vitit
E publikuar: Apr 23, 2012

ISO

Oda Amerikane e Tregtisë në Kosovë, në bashkëpunim me Administratën Tatimore të Kosovës dhe me Doganat e Kosovës, i dha kompanisë Buçaj për herë të dytë me radhë çmimin Tatimpaguesi më i mirë i vitit në Kosovë.

Ky çmim nënvizon transparencën financiare dhe përgjegjësinë e lartë sociale të kompanisë.

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.