Kompania Buçaj pranon Mirënjohje për ndihmë të vazhdueshme për SOS fshatin e fëmijëve
E publikuar: Apr 23, 2012

Kompania Buçaj ka marrë një Certifikatë Mirënjohjeje nga UNDP dhe Oda Amerikane e Kosoves për mbështetjen e saj të vazhdueshme në fshatin e fëmijëve jetimë dhe të braktisur.

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.