Çmimi për udhëheqje në kualitet, Ylli ndërkombëtar
E publikuar: Jul 12, 2012

Certifikatë mirënjohjeje për Buçaj pranuar në Paris në vitin 2012, Çmimin për udhëheqje në kualitet, Ylli ndërkombëtar, për të arritura të shquara në biznes, për përkushtim dhe udhëheqje të persosur dhe cilësi në pajtim me kriteret QC100.

Paris, 25 Qershor 2012.

 

Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.